Inzending voor digitale expositie filmfestival Venetië (Italië)

Vandaag zijn  de foto’s voor de digitale expositie “Art and Time”, die gedurende het filmfestival van Venetië (Italië) plaats vindt,  ter beoordeling opgestuurd naar de curator van Associazione Culturale “Sei l’Arte”.

Nadat ik van alle modellen en/of hun ouders het groene licht had gekregen om foto’s in te sturen, kon het uitzoeken van geschikte foto’s beginnen.

Het blijft nog wel een klus om de foto’s te selecteren, want welke stuur je nu in? Gekozen is in ieder geval voor recent werk van vorig jaar en dit jaar. In totaal zijn tien foto’s ter beoordeling ingestuurd.

Het is nu aan curator Mara Campaner van Associazione Culturale “Sei l’Arte” om te bekijken welke van deze foto’s geschikt zijn voor de digitale expositie die in de Accorsi galerie in Venetië gehouden wordt.

Gezien de vorige ervaringen, zal hier wel snel uitsluitsel over komen.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten:
Opnieuw expositie tijdens filmfestival Venetië?