Terug van fotoshoot met Catinca

Net weer terug van de fotoshoot met Catinca. Voor deze fotoshoot had ik ook, bij wijze van verrassing, de canvas foto die was afgedrukt door Topdoek.nl meegenomen. En het op deze grootte (120 x 80 cm) zien van een foto was al een hele belevenis op zich!

Zoals in de voorgaande blog was geschreven, was dit alweer de 5e fotoshoot met Catinca. De foto die op, wat het bedrijf zelf zegt, goedkope canvas, was er een uit de 3e fotoshoot met Catinca.

Het is erg indrukwekkend om te zien hoe zo’n foto er op canvas uit ziet, zeker als het model in kwestie er naast staat.

Gelukkig was er de mogelijkheid om de foto even tijdelijk op te hangen.

Het spreekt voor zich dat we onze ogen letterlijk en figuurlijk hebben uitgekeken en het was vooral leuk om te zien welke impact zo’n formaat afdruk heeft op én het model én haar moeder.
Het is de bedoeling dat deze afdruk binnenkort naar New York gaat voor een expositie aldaar.

Na alles weer te hebben hebben ingepakt en te zijn bijgekomen, konden we met de echte fotoshoot beginnen.
Door omstandigheden hadden we niet van tevoren kunnen bespreken wat we wilden gaan doen tijdens deze shoot.

Catinca gaf vandaag zelf aan dat ze graag met kleding op de foto wilde staan die ze normaal gesproken in het dagelijks leven zou dragen. Dat hebben we dus ook gedaan. Omdat het hele gebeuren rondom de canvas foto de nodige tijd heeft gekost, was er minder tijd over voor de fotoshoot zelf.

Op dit moment ben ik al weer de foto’s aan het veiligstellen op de computer en kan het selecteren en bewerken van de foto’s gaan beginnen.