Catinca (0305) opnieuw bij finalisten fotowedstrijd ViewBug

De foto Catinca (0305) is opnieuw en voor de tweede keer deze maand doorgedrongen tot de finale van een fotowedstrijd op de website van ViewBug.

Bovenstaande foto van Catinca is doorgedrongen tot de 164 finalisten van de fotowedstrijd “Image of the Month (Volume 44)” op ViewBug, zo bleek uit de e-mail met als onderwerpregel: “Congratulations! You’ve received a photography award” die ik ontving.

Dear StudioTjeerd,

Congratulations!
You are one of the Image Of The Month Photo Contest Vol 44 Finalists!

You can see the mention of your award in your profile and your photo page. Check out your photo and the other finalists:

View Finalists

Be proud and share your winning photo via email, twitter and Facebook.

Congratulations!
Your friends at ViewBug

Het is inmiddels de 29e finaleplaats op ViewBug sinds november 2015 en alweer de 8e finaleplaats dit jaar, waarvan maar liefst 4 deze maand, waarbij dezelfde foto van Catinca deze maand het óók al tot in de finale had weten te brengen bij de fotowedstrijd “Social Exposure (Volume 22)”.
Overigens is geen van de foto’s die in de finale hebben gestaan overigens in de prijzen gevallen, maar wellicht dit keer?

Dat de foto een finaleplaats heeft behaald is op de website te vinden via de link die hoort bij de finalisten van de wedstrijd en getuige de award die bij de foto prijkt.

In totaal waren er 54.883 inzendingen en dat maakt dat de kans om een finaleplaats te halen afgerond 0,30 procent is.
Bijzonder dus dat deze foto is doorgedrongen tot de finale.

Het is nog niet duidelijk wanneer de winnaar bekend wordt gemaakt.

Bekijk Catinca (0305) voor de Palmares en reacties op de foto.