Foto wordt geplaatst in Zoom magazine!

In de e-mail kreeg ik vandaag de bevestiging dat een foto van Claartje en Pien in het aankomende nummer van Zoom wordt geplaatst.
Het maandelijkse Zoom magazine is, zoals zij dat zelf noemen, “Nederlands grootste fotografie magazine en hét online platform voor enthousiaste fotografen.”

In een eerder blogbericht had ik al geschreven dat de redactie van Zoom mij benaderd had met de vraag of onderstaande foto gebruikt mocht worden bij een fotowedstrijd van Panasonic (het merk camera waar de foto’s van Studio Tjeerd mee worden gemaakt).

In de e-mail vandaag dus de bevestiging dat de foto inderdaad geplaatst gaat worden en dat het blad morgen naar de drukker gaat.

Overigens is het niet de eerste keer dat een dergelijk verzoek van Zoom komt. Drie keer eerder, in februari 2017, in september 2014 en november 2013, waarbij het in het eerste en  tweede geval niet en in het laatste geval wel tot plaatsing is gekomen. Nu dus weer het geval.
Daarnaast is er één foto in februari  2014 “Foto van de Dag” geweest en is gedurende een week in oktober 2015 een foto  “Coverfoto” geweest van het maandblad op Facebook.

Bekijk Claartje en Pien (0101) voor de Palmares en reacties op de foto.

Wordt vervolgd.