Opnieuw digitale expositie gedurende filmfestival Venetië (Italië)?

In een e-mail die ik vanmorgen van de curator van Associazione Culturale “Sei l’Arte” ontving, word ik uitgenodigd om, net als vorig jaar, (digitaal) te exposeren tijdens het filmfestival in Venetië.

Via de curator/promotor/agente Mara Campaner zijn er al bij verscheidene kunstbeurzen en exposities, zowel vorig jaar als dit jaar, foto’s onder de aandacht gebracht van kunstminnend Italië en Oostenrijk.

Eén van de digitale exposities vorig jaar was gedurende het filmfestival in Venetië met als thema “Woman”. Een vijftal foto’s is toentertijd geëxposeerd in deze Italiaanse plaats.

Nu dus de mogelijkheid om opnieuw mee te doen aan een digitale expositie tijdens het filmfestival met, zoals uit de e-mail blijkt, als thema “Art and Time”.

The cultural association “Sei l’Arte” could not miss the opportunity to be present in conjunction with the Biennale and the Venice Film Festival 2019 with our “Art and Time” event from 31st August to 14th September 2019.

The exhibition will take place at the Accorsi gallery in Venice located between the Biennale Giardini and the Biennale Arsenale.

Places for the physical participation of the works are limited; if interested, I kindly ask you to write as soon as possible. In addition there is the possibility of participating in the video exhibition up to 10 works per artist. Attached is the detailed explanation of the event.

Ik wil er nog even over nadenken òf en hoe ik zal gaan deelnemen aan deze expositie. Feit is wel dat er, anders dan vorig jaar, meer dan voldoende nieuw materiaal beschikbaar is om in te sturen voor de expositie.

Wordt wellicht vervolgd.