Foto Teline voor Art Expo New York 2019 is in Newark

Altijd handig die trackingservice voor pakketten. De foto van Teline die tentoon gesteld gaat worden tijdens de grote kunstbeurs Art Expo New York 2019 (van 4 tot met 7 april) is op weg naar New York en heeft nu Newark bereikt. De aflevering is hiermee nog prima op schema.

Als alles goed blijft gaan kan Art Productions New York de ingelijste foto aankomende maandag om 15.00 uur lokale tijd in ontvangst nemen en staat er eigenlijk niets meer in de weg om de foto tentoon te stellen bij Art Expo New York 2019.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten:
Foto Teline is op weg
Foto naar afdrukcentrale
Contact met projectleider
Expositie Art Expo zowel fysiek als digitaal
Foto’s bij Art Expo New York?
Sneak Preview Editorial Feature
Editorial Feature wordt aangepast
Meer in het verschiet
Consignment Agreement goedgekeurd

Om de lijst met eerdere berichten niet nóg langer te maken, staan hieronder slechts de laatste berichten. Klik de laatste link in deze lijst (Consignment Agreement goedgekeurd) om de links naar oudere berichten te bekijken.