Voorbereiding voor bezoek M.A.D.S. gallery, Milaan

Het is bijna zover! Vanaf morgen gaan we, Catinca en haar familie, Resa en haar familie en ik de reis aanvangen naar Milaan om daar met eigen ogen de foto’s te bekijken die er in de M.A.D.S. Gallery digitaal worden geëxposeerd.

Er hangen al ruim een jaar foto’s in de digitale expositie van de galerie, maar een bezoek brengen aan Milaan: dat was nog niet gebeurd.

Totdat de moeder van Resa begin eind januari opperde om af te reizen naar Milaan. De moeder van Catinca vond dit een goed idee, maar alleen als ik ook mee zou gaan. Zelf vind ik het ook veel leuker wanneer een paar modellen en hun ouders mee gaan naar Milaan. Dus de plannen voor het bezoek waren snel gemaakt en  ook heel erg snel uitgevoerd. Begin februari was de vlucht en de accommodatie door de moeders geregeld.

En dan is het dus nu bijna zover. Voor mij super spannend, niet alleen omdat het voor mij de eerste reis naar het buitenland is sinds 2005, maar ook omdat het de eerste keer is dat ik mijn foto’s daadwerkelijk zelf zie hangen in een buitenlandse stad.

Hoe dan ook: de voorbereidingen zijn nu in volle gang. Vanzelfsprekend gaat de camera mee en voor de zekerheid neem ik ook nog wat andere apparatuur mee (als dat in de koffer pas), want misschien kunnen we in de galerie nog wat foto’s maken van de modellen Catinca en Resa bij hun foto’s.

We zullen in ieder geval, aan het einde van de zaterdag middag, hartelijk welkom worden geheten door de galeriehouders van M.A.D.S. Gallery. Als kers op de taart zal ik dan ook de M.A.D.S. Gallery Award in ontvangst mogen nemen; tenminste: dat is me beloofd.

Het zal ongetwijfeld een reis worden die op verschillende fronten onvergetelijk zal zijn.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over bezoek Milaan:
Reis geboekt voor bezoek aan galerie
Plannen voor bezoek aan galerie (4)
Plannen voor bezoek aan galerie (3)
Plannen voor bezoek aan galerie (2)
Plannen voor bezoek aan galerie

Eerdere berichten over de samenwerking met M.A.D.S. Gallery
(te starten met onderstaande link):
Vijf foto’s in permanente expositie