Foto naar afdrukcentrale voor Art Expo New York 2019

Vandaag, vlak voor het grote en spannende avontuur aankomend weekend in Milaan, is een foto naar de afdrukcentrale gestuurd, die, als het goed is, tentoongesteld gaat worden bij de grote kunstbeurs Art Expo New York 2019 die van 4 tot met 7 april gehouden wordt. Welke foto in het New Yorkse te zien zal zijn?

De keuze is gevallen op een foto uit de eerste fotoshoot met Teline:

De bestelling van de foto is afgerond, maar omdat ik nog geen antwoord had gekregen van Art Productions New York heb ik er maar voor gekozen om de foto ook te laten inlijsten. Opnieuw heb ik de bestelling bij WhiteWall gedaan:

De buitenafmetingen zijn 73,7 bij 53,7 cm en voor de lijst zelf is bruin elzenhout gebruikt. Voor het glas is Mirogard museumglas gebruikt terwijl het papier waarop de foto gedrukt is, glanzend Fuji Crystal Archive is.

En nu maar hopen dat de foto nog op tijd aankomt in Amerika!

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten:
Contact met projectleider
Expositie Art Expo zowel fysiek als digitaal
Foto’s bij Art Expo New York?
Sneak Preview Editorial Feature
Editorial Feature wordt aangepast
Meer in het verschiet
Consignment Agreement goedgekeurd

Om de lijst met eerdere berichten niet nóg langer te maken, staan hieronder slechts de laatste berichten. Klik de laatste link in deze lijst (Consignment Agreement goedgekeurd) om de links naar oudere berichten te bekijken.