Terug van 3e fotoshoot met Catinca

Net weer terug van de 3e fotoshoot met Catinca en dit was opnieuw een bijzondere fotoshoot. Niet alleen door de foto’s, maar ook omdat ik Catinca The First Berliner Art Book 2019 kon overhandigen waar ze met een drietal foto’s in staat. En dat was nog niet alles…

Kort geleden mocht ik de International Prize Botticelli in ontvangst nemen. Doordat ik niet bij de officiële uitreiking aanwezig kon zijn, is de prijs opgestuurd. En wat is er dan leuker om de prijs te kunnen laten zien aan het model die mede heeft gezorgd voor het ontvangen van de prijs? Kortom: Catinca heeft de Botticelli prijs zelf ook kunnen vastpakken en dat moment was voor mij onbetaalbaar.

Catinca’s moeder heeft hier nog foto’s van gemaakt en ik hoop dat ik die foto’s ook nog doorgestuurd krijg om op deze website te plaatsen.

Sowieso zijn Catinca en ik samen met de prijs op de foto gegaan; die foto’s zullen binnenkort op deze website te vinden zijn.