Expositie bij Art Expo New York zowel digitaal als fysiek

Naar aanleiding van een e-mail van Art Productions New York met betrekking tot ’s werelds grootste kunstbeurs: Art Expo New York 2019 die ik een paar dagen geleden ontving, had ik een paar vragen gesteld die nu beantwoord zijn.

Eén van de vragen was of het hier om een digitale expositie, een fysieke expositie gaat of een combinatie van beide. Het antwoord is dat het om beide gaat.

Er zullen 20 foto’s digitaal worden geshowd (die bezoekers kunnen bestellen en kopen) en om één foto die fysiek tentoon gesteld gaat worden op één van de grootste kunstbeurzen ter wereld.

Ik vroeg me af of er nog wel genoeg tijd was om, wanneer het gaat om een fysieke expositie, een foto afgedrukt en ingelijst te krijgen en of dat laatste (het inlijsten) ook wordt verwacht. En ook om welke foto het dan zou moeten gaan, want misschien heeft men bij Art Productions New York wel een voorkeur voor een foto.

Uit het antwoord wordt duidelijk dat de foto tot en met 25 maart opgestuurd kan worden (dat geeft nog drie weken de tijd). Het bedrijf zal dan de verzendkosten voor hun rekening nemen.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten:
Foto’s bij Art Expo New York?
Sneak Preview Editorial Feature
Editorial Feature wordt aangepast
Meer in het verschiet
Consignment Agreement goedgekeurd

Om de lijst met eerdere berichten niet nóg langer te maken, staan hieronder slechts de laatste berichten. Klik de laatste link in deze lijst (Consignment Agreement goedgekeurd) om de links naar oudere berichten te bekijken.