Vermeld in advertentie expositie kunstbeurs Treviso, Italië

Via de e-mail ontving ik van de curator van Sei l’Arte de advertentie voor de 14e Arte Fiera Dolomiti kunstbeurs waarop mijn naam prijkt. Zo’n 16.000 kunstliefhebbers worden in het Italiaanse Treviso verwacht op de beurs.

In het begeleidend schrijven geeft de curator van Sei l’Arte, Mara Campaner (die mij vertegenwoordigt op de beurs), aan dat de banner/advertentie op de eigen website of voor de mailinglist gebruikt mag worden.
Het mag ook naar eigen inzicht aangepast worden, maar daar zie ik geen reden toe, want het ziet er zo prima uit. Het blijft gek om je eigen naam te zien staan tussen al die andere namen voor nota bene een kunstbeurs in Italië!

Aankomend weekend en in het weekend er op, zullen de foto’s op de kunstbeurs digitaal worden geëxposeerd.
Spannend dat het nu al zo dichtbij komt!

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de kunstbeurs in Treviso, Italië:
Foto’s goedgekeurd
Foto’s opgestuurd
Ouders en modellen akkoord
Opnieuw uitnodiging ontvangen