Reis geboekt voor bezoek M.A.D.S. gallery, Milaan

En zo kan het ineens toch heel erg snel gaan: de reis naar Milaan om een bezoek te brengen aan de M.A.D.S. gallery is geboekt! In het derde weekend van maart zal een delegatie de foto’s die digitaal worden geëxposeerd gaan bewonderen en mag ik de M.A.D.S. Critics Awards in ontvangst gaan nemen.

De delegatie bestaat uit in totaal negen personen, waaronder de modellen Catinca en Resa. Hoe leuk is het voor hen om hun eigen foto’s in Italië te zien hangen?

Via deze weg wil ik de moeders van de Catinca en Resa heel erg hartelijk bedanken voor het uitzoekwerk van de vluchten en de accommodatie. Wat een topwerk hebben jullie geleverd!

We zijn allemaal reuze enthousiast om deze toch wel bijzondere weekendtrip te gaan beleven. Daarnaast zullen we ongetwijfeld ook nog wel het een en ander van de modestad Milaan kunnen bezichtigen.

De moeder van Resa vroeg zich al af of we wellicht daar ook nog een fotoshoot zouden kunnen doen. Iets waar ik nog niet over had nagedacht, maar misschien behoort dat nog wel tot de mogelijkheden. Ik zal in ieder geval moeten bekijken wat daar voor nodig is.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over mogelijk bezoek Milaan:
Plannen voor bezoek aan galerie (4)
Plannen voor bezoek aan galerie (3)
Plannen voor bezoek aan galerie (2)
Plannen voor bezoek aan galerie

Eerdere berichten over de samenwerking met M.A.D.S. Gallery
(te starten met onderstaande link):
Vijf foto’s in permanente expositie