Vandaag uitreiking International Prize Caravaggio (Italië)

Vandaag mag ik de International Prize Caravaggio – Great Master of Art in ontvangst nemen tijdens de prijsuitreiking in Milaan, Italië! De prijs wordt uitgeloofd aan kunstenaars die zich verdienstelijk hebben gemaakt in de kunst.


De uitreiking vindt aan het eind van de middag plaats in het Litta Theater in Milaan (zie hiervoor ook mijn vorige blog).

Ikzelf zal niet bij de ceremonie aanwezig kunnen zijn omdat mijn werkgever mij hiervoor geen verlof verleent. Gelukkig wordt de prijs opgestuurd, wanneer je, om welke reden dan ook, niet aanwezig kunt zijn, maar daar kan nog wel enkele weken overheen gaan.

De foto’s die te zien zullen zijn tijdens de ceremonie zullen tevens  gebruikt worden in de publicatie in het Art International Contemporary Magazine van November/December in de sectie International Prize Caravaggio – Great Master of Art en in de catalogus die bij het evenement hoort.

De keuze is gevallen op een foto van Teline’s eerste fotoshoot van oktober dit jaar …

… en op een foto van Resa’s eerste fotoshoot van oktober dit jaar.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de prijs:
Benodigdheden opgestuurd
Achtergrondinformatie
Eerste e-mail