International Prize Caravaggio (Italië): benodigdheden opgestuurd

Vandaag de benodigdheden (inschrijfformulier, inschrijfgeld en geselecteerde foto’s) in orde gemaakt en opgestuurd voor de International Prize Caravaggio – Great Master of Art die begin december in Milaan wordt uitgereikt.


Een van de dingen die op orde gemaakt moest worden is het uitkiezen van twee foto’s die gebruikt zullen worden bij de prijsuitreiking op 7 december in het Litta Theater in Milaan (zie hiervoor ook mijn vorige blog).

De foto’s zullen tevens  gebruikt worden in de publicatie in het Art International Contemporary Magazine van November/December in de sectie International Prize Caravaggio – Great Master of Art en in de catalogus die bij het evenement hoort.

De keuze is gevallen op een foto van Teline’s eerste fotoshoot van vorige maand…

… en op een foto van Resa’s eerste fotoshoot van vorige maand.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de prijs:
Achtergrondinformatie
Eerste e-mail