MAD Gallery Milaan (Italië) polst me alvast voor 2019

Van de curatoren van M.A.D. Gallery in Milaan ontving ik vandaag een mailtje waarin ze plannen ontvouwen voor 2019. Kort door de bocht: zij willen mij volgend jaar als permanente kunstenaar hebben.

In de e-mail schrijven ze het volgende:

“Well in advance, being you one of the best and selected artist of MAD GALLERY, one of our special and beloved one, I wanna inform you with priority about the proposal appositely studied for 2019, for you.
Of course it is our honor and pleasure to give continuity to your presence in location and to the beautiful work you realized until now.
For you and with you, you are a permanent artist in MAD GALLERY so we have already studied the new line for 2019 to be with us to allow you to know by time about our interest and about the great work we can schedule.

In 2019, keeping confirmed website, socials and magazine advertising, as well as invitations and participation certificate and the rest of services usually offered by MAD GALLERY, we offer you the exhibition of 20 photos, always for all the year.

Furthermore, we will organize for you 4 solo exhibition for 12 hours, every 3 months, giving you the possibility to send us the new photos produced in the period and to show them.

All this is aimed to a continuous presentation of your collection, so that your work could be fully visible. Then, give you the opportunity to add all the photos you have realized and you will create and to show them, being your reference gallery in Milan, in Italy and also in the whole world, considering the uniqueness of our concept and set-up: we are the first fully digital multimedia gallery.

As you have surely noticed by receiving invitations all around the world, we are constantly a point of reference and a matter of interest for museums, galleries, institutions, associations, foundations, curators, critics. As one of our primary objectives (in addition to the exhibition at the location) is to highlight the artist, his talent, his portfolio, making it accessible to an increasingly international audience.”

Even afgezien van het feit dat niet elke zin even lekker loopt (hier zal waarschijnlijk Google translate aan het werk zijn geweest), is de strekking vrij duidelijk.

Omdat er nu al vanaf december vorig jaar foto’s digitaal worden geëxposeerd, beschouwt men mij als permanente kunstenaar die gerepresenteerd wordt door de galerie.

Tot nu toe was het steeds dat ik een tweetal foto’s kon toevoegen en/of vervangen in de expositie. Er wordt nu aangegeven dat er voor volgend jaar 20 foto’s permanent in de digitale expositie mogen komen; dat is sowieso al meer dan dit jaar het geval is.

Verder wordt er elke drie maanden een 12 uur durende solo-expositie aangeboden, vergelijkbaar met de 36 uurs digitale solo-expositie die net is afgelopen. Het verschil is dat ik hierbij kan ik alle foto’s aanbieden die in de laatste drie maanden gemaakt zijn. Mijn eerste reactie is: dan moet er wel voldoende beeldmateriaal zijn.

Vanzelfsprekend hangt hier weer een prijskaartje aan en daar moet ik toch echt over gaan nadenken. Want: wat levert het me, behalve dat het mooi in mijn c.v. staat feitelijk op?

Wordt opnieuw vervolgd.

Eerdere berichten over de expositie:
36 uurs digitale solo-expositie
Nu twaalf foto’s digitaal geëxposeerd
Moda Arte Design Gallery selecteert 7 foto’s
“Critical review” ontvangen
Certificaat van deelname ontvangen
“Live” foto’s
Digitale expositie een feit!
Merel (0123-bw) als vijfde foto geselecteerd
Vierde set foto’s van Merel ingestuurd
Terra (0111) als vierde foto geselecteerd
Derde set foto’s van Terra ingestuurd
Twee foto’s Claartje geselecteerd
Tweede set foto’s van Claartje ingestuurd
Pien (0504) als eerste geselecteerd
Eerste set foto’s van Pien ingestuurd
Alle vragen beantwoord (2)
Alle vragen beantwoord (1)
Update
Eerste contact via Facebook