Stemmen voor genomineerde foto “Global Art Awards 2018”

Tot en met 31 augustus 2018 kan er gestemd worden op een genomineerde foto voor The Global Art Awards 2018. De Awards worden in november uitgereikt in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. In deze blog de link naar waar er gestemd kan worden.

Het stemmen is anoniem, behalve dan dat het IP-adres wordt geregistreerd door de organisatie om fraude tegen te gaan. Mijn ervaring met soortgelijke stempagina’s is echter dat het stemmen via een smartphone vaker kan, omdat door de mobiele provider regelmatig een ander IP-adres aan de smartphone wordt toegekend.
Het opvragen van de stempagina kan overigens soms wel wat trager zijn op de smartphone.

Bij voorbaat al heel hartelijk dank voor het stemmen: that makes my day! Onder de afbeelding  staat nog wat meer informatie over het stemproces en wat er met de resultaten gaat gebeuren.

Door op onderstaande afbeelding te klikken, wordt men via een apart tabblad/scherm naar de stempagina geleid. Delen van deze blogpost mag natuurlijk altijd om meer stemmen te krijgen (de links hiervoor staan onderaan deze blogpost).

De foto die voor The Global Art Awards 2018 genomineerd is, is er een van Catinca’s eerste fotoshoot van een maand geleden. Van de 18 categorieën die er zijn, is gekozen voor de categorie Photography.

Vanmorgen kreeg ik via de e-mail de twee afbeeldingen die gebruikt (maar niet gewijzigd) mogen worden voor de sociale media.
Daarbij kreeg ik ook de min of meer rechtstreekse link naar de stempagina. Op deze stempagina wordt de foto, als het goed is, altijd als eerste weergegeven.

De Awards zijn min of meer publieksprijzen, omdat er door het publiek gestemd kan worden. Er is echter ook een professionele jury van The Middle East Art Collectors Association (MEACA). De 100 inzendingen waarop het meest is gestemd worden de finalisten en daaruit zullen uiteindelijk de Awards komen. Het is dus duidelijk dat elke stem in dit proces telt.

De finalisten worden in september/oktober bekend gemaakt.

Ten slotte: het Engelstalige persbericht dat is uitgegaan is hier te vinden.

Eerdere berichten over The Global Art Awards 2018:
Foto ingezonden
Uitnodiging voor nominatie
Uitnodiging voor expositie