Benodigdheden digitale expositie filmfestival Venetië (Italië) opgestuurd

Iets later dan gepland, maar vandaag zijn de benodigdheden voor de digitale expositie tijdens het filmfestival van Venetië, Italië, ingestuurd.

De uitnodiging voor het deelnemen aan de digitale expositie kwam van Mara Campaner, curator en galeriehoudster van Associazione Culturale “Sei l’Arte”.

Hoewel het in feite nog een formaliteit is, houd ik nog een kleine slag om de arm totdat ik van Mara de definitieve bevestiging krijg dat alles in kannen en kruiken is.

De digitale- of video-expositie zal gehouden worden tijdens het filmfestival van Venetië van 28 augustus tot en met 11 september. Waar deze expositie precies in de stad vertoond zal worden is nog niet duidelijk.

Het filmfestival van Venetië, dat officieel Mostra Internazionale d’Arte Cinematografica heet, is het oudste filmfestival ter wereld. Het wordt gehouden op het Lido en beleeft dit jaar zijn 75e editie. Vele beroemdheden uit binnen- en buitenland bezoeken dit festival alsmede vele geïnteresseerden in kunst in het algemeen en film in het bijzonder.

Meer informatie over het festival is natuurlijk te vinden op de website.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de expositie:
Aanvulling update
Update
Uitnodiging ontvangen