Persoonlijke uitnodiging voor kunstbeurs Louvre, Parijs, en expositie Oostenrijk ontvangen

Via de e-mail ontving ik een persoonlijke uitnodiging van PAKS Gallery in Oostenrijk, met de eerste regel: “Our curator team has seen your artworks and finds these very impressive.”
Dat is een lekkere zin om mee te beginnen en prikkelt zeker wel de nieuwsgierigheid.

De e-mail gaat vervolgens verder met:
“PAKS Gallery and MAMAG Museum invite you to exhibit your art in Carrousel du Louvre and also be represented in 2019 by the PAKS Gallery. Use this great opportunity and reserve your participation.”

Het Louvre is me wel bekend, maar Carrousel du Louvre niet. Dat zal ik dus nog moeten uitzoeken.

Er worden twee opties geboden:
1.  Participate in the Contemporary Art Fair in Carrousel du Louvre Paris from 19th – 21th October 2018 during the FIAC.
At this time in Paris are three Art Fairs parallel. This is a very good possibility to represent your art in one of the best locations of Paris in the important Art Week in Paris.
About 20.000 Visitors have the possibility to see your art in complex Musée du Louvre – Carrousel du Louvre in Paris. Paris is one of the very important Art Markets.
PAKS Gallery care about transport to the Art Fair in Carrousel du Louvre and back to the PAKS Gallery. PAKS Gallery represent selected artists as you at the contemporary Art Fair in Carrousel du Louvre.
In the attachment you  find participation form with conditions and participation fees.
Deadline for registration: 10th July 2018
Places are limited. If you would like to participate please register as soon as possibl
e.”

Heel kort door de bocht gaat het dus om een kunstbeurs die gehouden wordt in het Louvre complex en duurt drie dagen. De kunstbeurs is één van de drie kunstbeurzen die gelijktijdig worden gehouden in Parijs, waarbij er 20.000 bezoekers worden verwacht.
De kosten voor transport zijn voor de kunstenaar (naar de PAKS Gallery). Er zit nog een bijlage bij die ik nog goed moet bestuderen, maar daarin staan de kosten voor de expositie en de voorwaarden. Uiterlijke termijn voor registratie is 10 juli 2018.

2. Exhibit your art in  2019 with prestigious PAKS Gallery
PAKS Gallery is one of the most prestigious galleries. PAKS Gallery has 4 galleries in charming locations like PAKS Gallery in the capital city of Austria, Vienna,  PAKS Gallery in castle Hubertendorf, PAKS Gallery in Palais Werndl, PAKS Gallery in Munich in Germany.

We plan our gallery representation for the year 2019 and invite you to be represented by the PAKS Gallery on the art market in 2019.
As an artist of the gallery you will be listed on the homepage of the PAKS Gallery as the artist of the gallery. Your artworks will be represented throughout the year 2019 in the charming rooms of the PAKS Gallery. When your artwork is sold, you have the possibility to send another one.
Use this chance for your artist career.
In the attachment you find the participation form for the PAKS Gallery representation 2019.
Deadline for registration: 20th July 2018
Places are limited. If you would like to participate please register as soon as possible.

De tweede mogelijkheid gaat over het exposeren in de PAKS Gallery gedurende het hele jaar 2019. PAKS Gallery bestaat uit vier dependances waarvan er drie in Oostenrijk en één in Duitsland gelegen zijn. Via deze e-mail word ik uitgenodigd om me in te schrijven voor de expositie die een jaar lang duurt. Ook wordt er weer verwezen naar de bijlage waarin de voorwaarden en de kosten worden beschreven. De deadline voor inschrijven voor deze mogelijkheid is 20 juli 2018.
Mocht een foto verkocht worden, dan kan deze vervangen worden door een andere foto.

Verderop in de e-mail wordt nog beschreven hoe PAKS Gallery in het algemeen en Heinz Playner, als curator in het bijzonder, zich in de hedendaagse kunstwereld begeeft:

About
PAKS Gallery writes in daily newspapers such as Niederösterreichische Nachrichten, Oberösterreichische Nachrichten, Bezirksrundschau, Bezirskblätter, TIPS, Wedenberger & Obertoggenburger, Kronen Zeitung (with more than 2,3 million readers, Kronen Zeitung is the largest newspaper in Austria), British VOGUE, GQ and diplomatic observer. Galerist Heinz Playner was interviewed by ORF TV, RTS TV, M4TV. On the red carpet of the international events, galerist Heinz Playner one sees alongside the stars like Hollywood actor Ralf Moeller, Austria minister for art and culture Gernot Blümel, mayor of the city Vienna Michael Ludwig, mayor of city Salzburg Harald Preuner, football legend Oliver Kahn, actress Sophia Thomalla, Martin Semmelrogge and other celebrities.

Als je bovenstaande leest heeft deze curator best wat vingers in de kunstpap en dat maakt deze uitnodiging wel erg interessant.
Eerst alle informatie maar tot me nemen en kijken wat de kosten zijn van een en ander.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.