Studio Tjeerd als één van twee Nederlanders in internationaal “Inspiration Art Book”?

Logo-Inspiration-ArtbookVorige week werd al in de blog geschreven dat Studio Tjeerd voorgeselecteerd is voor het internationale “Inspiration Art Book” en dat dit als een volkomen verrassing kwam.
Nu het vervolg.
In de e-mail trof ik gisteren een bericht aan van een Nederlandse kunstenares. Zij had mijn e-mail adres doorgekregen van de organisatie en had vragen wat publicatie in dit boek voor mij als fotograaf had gedaan. Aangezien dit de eerste keer is, kon ik daar geen antwoord op geven.

In de e-mail wisseling die volgde gaf de kunstenares aan dat er in de vorige edities nog geen Nederlanders waren gepubliceerd en dat er voor de publicatie van volgend jaar slechts twee Nederlanders zich hadden ingeschreven.

Hoe dan ook: de lastige klus is blijft wélke foto’s ter jurering moeten worden ingestuurd (tussen de 6 en 8 foto’s). In mijn vorige blog had ik aangegeven open te staan voor suggesties: welke foto(‘s) zou zéker ingezonden moeten worden?

Pien (0303)

Dank, Erik van Ettinger, voor jouw suggestie voor Pien (0303). Dat wordt zeer gewaardeerd.

Als je ook mee wilt denken: graag! Laat een reactie achter op Facebook of maak gebruik van het contactformulier op de website van Studio Tjeerd.

Wordt vervolgd.