Laatste nieuws expositie Louvre

Vandaag weer een e-mail van de organisatie van de Fifth Annual Exposure Photograpy Award ontvangen:

Dear Tjeerd Doosje

First, from our small team here at SeeMe, we would like to say thank you for participating in what is growing into one of the world’s largest celebrations of photography! The profiles submit to the Exposure Award were viewed over 5.5 million times by photo enthusiasts around the world, and there is still more to come!

We’ve been hard at work editing and compiling the books featuring your image and others selected for specific Exposure Award Collections. To see what we are designing, we’d like to offer you a sneak peek at one of the books, The Architecture Collection. The final books will be available at the end of the month!

You will also receive a letter of recognition for participation in the Digital Display at the Louvre on July 13!

Men is dus druk doende met het samenstellen van de fotoboeken. Zoals het er nu naar uit ziet wordt één foto van de deelnemende fotografen in het fotoboek opgenomen, in tegenstelling tot wat eerder gedacht. Welke foto dat van Studio Tjeerd is, is (nog) niet duidelijk, maar waarschijnlijk de eerste foto die is geüpload.
Welke foto’s zijn ingestuurd kan hier bekeken worden.