Fifth Annual Exposure Photography Award: een update

5 Juni aanstaande is de deadline voor het insturen van foto’s voor The Fifth Annual Exposure Photography Award. Na nog eens goed gekeken te hebben, blijkt dat er tot een maximum van 25 foto’s ingestuurd kan worden. Dus vanavond weer een aantal foto’s toegevoegd. Wellicht dat er in de loop van de week nog foto’s bijkomen of uit de inzending verdwijnen.

In mijn vorige blog schreef ik over wat “the reception” nu precies betekent. Ik heb nog geen antwoord ontvangen van de organisatie. Wel heb ik van een bevriende collega fotograaf uit Amerika zijn uitleg gekregen van hoe er in Amerika naar gekeken wordt:

I think the reception is referring to the opening where guests are invited, refreshments are served and the artists are available to talk about their work. That’s what it would mean here typically, although sometimes it means a special gathering for the artists/participants before the actual opening. Either way it sounds great! Best of luck to you my friend!

Hoe dan ook: om meer in de picture (what’s in a name) te komen, heb ik nog de nodige support nodig. Er wordt als  minimum eis gesteld dat 100 mensen moeten stemmen en óók dat 100 mensen een originele reactie schrijven om in aanmerking te komen voor de Vox Populi Prize. De teller staat nu respectievelijk op 39 en 3 (met dank aan degenen die gestemd hebben!).

Elke stem is dus  waardevol en dat kan op The Fifth Annual Exposure Photography Award. Stemmen kan tot en met 5 juni aanstaande. en wellicht dat 13 juli dan in mijn agenda geblokkeerd moet worden.