Nieuwe spullen opgehaald bij Yoused

Net terug van een bezoekje aan Yoused om daar de bestelde spullen op te halen waarvan een aantal gebruikt zal worden bij de fotoshoot van morgen.

Ik had vooraf gebeld, want het zou niet de eerste keer zijn dat ik voor een dichte deur sta die vervolgens ook dicht blijft en je dus onverrichterzake naar huis moet gaan.  Afgelopen maandag heb ik me op die manier een ritje naar Almere kunnen besparen.

Het blijft altijd vreemd om dingen bij Yoused af te halen. Het ziet er heel erg uitgestorven uit en er zijn twee grote deuren. Sta je voor de ene, dan moet je steevast naar de andere deur en vice versa. Zo ook weer vandaag.

Maar het neemt niet weg dat je er erg vriendelijk geholpen wordt door het personeel, je herkend wordt als “dé fotograaf” uit Lelystad  en natuurlijk dat er weer een aantal leuke attributen zijn toegevoegd aan het arsenaal.
Yoused blijft dan ook het bedrijf waar ik graag terug kom.