“Sunflower” mogelijk in internationale expositie Emphoka

Exhibition
De Emphoka foto community gaat een expositie organiseren in samenwerking met The Centre of Contemporary Culture Puertas de Castilla in Spanje (Murcia). Het gaat om een selectie uit de foto’s die als predicaat bij Emphoka  “The Best photo of the Month” hebben gekregen.

Voor Studio Tjeerd zou het gaan om onderstaande foto (was foto van de maand in september 2013).
Claartje (0401) Sunflower
Onderstaande tekst beschrijft wat de expositie inhoudt, onder welke voorwaarden dit gebeurt en welk traject er gevolgd wordt.

With the objective of continue to promote the authors that form the Emphoka Collective and bring your work to the off-line cultural circuits, Emphoka has reached an agreement with the Centre for Contemporary Culture Puertas de Castilla (Murcia, Spain) to conduct a Cycle of Exhibitions. This agreement will make it possible promote these exhibitions in other cultural centers, through European and international cultural networks of the CCC Puertas de Castilla. Initially, the selection of authors will be made from the published photographs as “Photo of the Month”. Works must be submitted in digital format and the selected authors will receive an official certificate of CCC Puertas de Castilla.

Emphoka only will manage temporarily the rights of exhibition. The photos will remain the property of the authors and the rights to use the images will be the stipulated by the authors. Before assembly each exposure will be announced (Blog, Facebook and Twitter Emphoka) the list of authors and selected photos. Each author may decide on their participation.

Een en ander is ook te vinden op het blog van Emphoka.
Het wordt dus nog spannend of de foto daadwerkelijk zal worden tentoongesteld.