Mail naar Zoom.nl gestuurd

Net de e-mail naar het maandblad Zoom verstuurd:

Beste redactie,
Heel hartelijk dank voor uw e-mail. Ik ben prettig verrast en voel me vereerd dat jullie een foto van mij willen gebruiken in het blad. Hierbij in ieder geval de foto in high-res.Mag ik misschien ook weten welke workshop jullie er op los gaan laten? Kunnen jullie ook aangeven wanneer de workshop in het blad komt te staan (het model zou dat graag willen weten)? En, ook gewoon nieuwsgierigheid, wat heeft jullie er toe gebracht om juist deze foto uit te kiezen?Ik heb contact gehad met het model en haar moeder en zij schrijven het volgende over het plaatsen van de foto (overigens is bij de fotoshoot gebruik gemaakt van een contract waar dit ook in vermeld stond):

“Wij, Chinyere Oosterwolde en Denise Oosterwolde, gaan er mee akkoord dat de foto in het blad Zoom komt te staan.

Met vriendelijke groet,

Chinyere Oosterwolde”

1. Mijn volledige naam is: Tjeerd Doosje
2. Mijn Zoom-gebruikersnaam is: Tjeerd66
3. Camera: Panasonic Lumix DMC-FZ200
ISO: 100
Sluitertijd: 1/60
Diafragma: f/2.8
Brandpuntsafstand: 24 mm
4. Ik ben bezig om voor mezelf te gaan beginnen en ben bezig mijn portfolio samen te stellen. Mijn voorkeur ligt bij portretfotografie en mijn vaste visagiste vroeg mij of ik een keer een fotoshoot wilde doen met haar dochter en vriendin. Ik heb een portable fotostudio en heb die in de huiskamer van het model opgezet. Het model (de dochter, Chinyere Oosterwolde) is opgemaakt door de visagiste (de moeder, Denise Oosterwolde). Beiden wilden heel graag een foto met een Afrikaanse look hebben in een aantal foto’s. Chinyere was een makkelijk model om mee te werken, ondanks dat dit voor haar pas de eerste shoot was. Het resultaat is onder andere deze foto.

Met vriendelijke groet,

Tjeerd Doosje

Wordt vervolgd.