Vandaag start digitale expositie Weiz, Oostenrijk

Vandaag begint de digitale expositie in het Kunsthaus in Weiz, Oostenrijk.

Tot en met 5 mei zullen vijf foto’s digitaal geëxposeerd worden tijdens een internationale tentoonstelling voor hedendaagse kunst in het Kunsthaus in Weiz, Oostenrijk. Ik word hierbij vertegenwoordigd door curator en galeriehoudster Mara Campaner van de Sei l’Arte galerie.
De digitale expositie zal in totaal drie weken gaan duren.

De vorige digitale expositie waarbij Sei l’Arte me vertegenwoordigde was in februari dit jaar. Hierbij werden de foto’s gedurende twee achtereenvolgende weekends digitaal tentoongesteld op de 13e ArteFiera in Treviso, Italië.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de expositie:
Vermeld op affiche
Digitale expositie Weiz een feit
Informatie en update
Uitnodiging ontvangen