Digitale expositie in Kunsthaus Weiz (Oostenrijk) een feit

Met het opsturen van het inschrijfformulier en daarmee het afronden van de formaliteiten, is een nieuwe internationale expositie aanstaande.

Van 13 april tot en met 5 mei, zullen vijf foto’s digitaal geëxposeerd worden tijdens een internationale tentoonstelling voor hedendaagse kunst in het Kunsthaus in Weiz, Oostenrijk.

Kunstgalerie Sei l’Arte vertegenwoordigt mij tijdens deze expositie. Het is hiermee de tweede digitale expositie die curator en galeriehoudster, Mara Campaner, onder mijn aandacht heeft gebracht en de zaken voor mij waarneemt.

De eerste digitale expositie was tijdens de 13e ArteFieri Dolomiti Kunstbeurs in Treviso, Italië, die eind februari is gehouden. In een eerdere blog was al geschreven over hoe die digitale foto’s vertoond zijn op de kunstbeurs.

Tot nu is het vooral Italië geweest waar foto’s zijn geëxposeerd (ook aankomend weekend weer tijdens de Biennial of Nations en bij de uitreiking van de International Prize of Nations in Venetië). De landsgrens met Italië wordt dus bij deze overgestoken.

De foto’s die tijdens de expositie te zien zijn achtereenvolgens: Demi (0104) uit 2018, Julia (0202) uit 2017, Ilse (0106) uit 2016, Claartje (1717) uit 2016 en Pien (0504) uit 2015.
Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de expositie:
Informatie en update
Uitnodiging ontvangen