Foto geplaatst in internationaal “Circle Quarterly Magazine”

In de e-mail  het heugelijke nieuws dat, als één van de 58 kunstenaars, één van de vijf ingezonden foto’s voor de wedstrijd van het kwartaalblad van  “The Circle Foundation for the Arts” (een magazine over hedendaagse kunst) zal worden geplaatst in het blad.

Zoals in een eerder blog al werd geschreven is het werk van Studio Tjeerd is onder de aandacht gekomen bij Circle Foundation for the Arts (CFA) door geplaatste foto’s bij ArtaVita en de website van Studio Tjeerd. Daarvoor waren vijf foto’s ingezonden, waarvan onderstaande foto zal worden geplaatst.

Op de website van CFA is dit ook kenbaar gemaakt:

Het laatste hobbeltje dat nu nog moet worden genomen is dat de foto uiterlijk 12 september in afdrukkwaliteit bij het tijdschrift moet worden aangeleverd. Pas wanneer die is goedgekeurd is er definitief sprake van plaatsing. Een kleine slag om de arm dus nog.

Het magazine zal zowel online als in druk eind september, begin oktober verschijnen .

Bekijk Claartje (0301-bw) “Mysterious” voor de overige Palmares en reacties op de foto.