Biografie opgestuurd voor kunstbeurs Louvre, Parijs

Het begint nu allemaal steeds dichterbij te komen, de expositie van één foto op de kunstbeurs in Le Carrousel du Louvre: nog goed een maand te gaan. Vandaag ontving ik het de vraag om een biografie op te sturen.

De biografie is nodig voor de catalogus van de kunstbeurs. Ook werd er voor de catalogus door de curator van de PAKS Gallery gevraagd om een kleine foto, alsook de informatie over de afmetingen en de prijs.

Maar zo’n biografie schrijven: dat is wel een dingetje.  Wat moet je er in zetten? Ik kon terug grijpen op  een exemplaar die ik vorig jaar al had geschreven voor Contemporary Art Curator Magazine en met wat aanpassingen is deze nu opgestuurd naar de curator van PAKS Gallery. Het is erg leuk om op deze manier te zien wat er in het afgelopen jaar allemaal is gebeurd en eigenlijk is dat enorm veel.

Wellicht ten overvloede, maar de expositie tijdens de kunstbeurs in Le Carrousel du Louvre is van 19 tot en met 21 oktober.

Hoe dan ook, ik hoop dat de biografie goed wordt gekeurd, want ik ben nog wel eens lang van stof…

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de kunstbeurs:
Afgedrukte foto aangekomen in Oostenrijk
Foto in afleveringsproces (2)
Foto in afleveringsproces
Foto naar afdrukcentrale
Definitieve bevestiging
Betaling is ontvangen
Benodigdheden opgestuurd
Update
Uitnodiging ontvangen