Definitieve bevestiging exposities Oostenrijk en Duitsland

Vandaag kreeg ik de bevestiging dat de benodigdheden voor de exposities bij PAKS Gallery in Oostenrijk en Duitsland in goede orde ontvangen zijn. Hiermee zijn de exposities voor volgend kalenderjaar een feit.

Zoals Heinz Playner, curator en directeur van PAKS Gallery het zelf omschrijft, gaat het om vier galerieën: drie in Oostenrijk en één in Duitsland:

PAKS Gallery has 4 galleries in charming locations like PAKS Gallery in the capital city of Austria, Vienna,  PAKS Gallery in castle Hubertendorf, PAKS Gallery in Palais Werndl, PAKS Gallery in Munich in Germany.

De bedoeling is nu dat er één foto zal worden geëxposeerd in de vier galerieën. Dat zal gebeuren door middel van een roulatiesysteem: drie maanden op één locatie, dan drie maanden op een andere locatie, enzovoorts.

Mocht een foto worden verkocht, dan kan de foto vervangen worden door een andere foto, waarbij er geen extra kosten zijn gemoeid.

Aangezien er voor de kunstbeurs in Carrousel du Louvre al een foto wordt geëxposeerd, is afgesproken dat deze foto, als die niet wordt verkocht op de beurs, mee terug gaat naar Oostenrijk en dat ook de foto is die zal worden geëxposeerd in de vier galerieën.

Het wachten is nu op een definitieve bevestiging dat de betaling en het inschrijfformulier ook is aangekomen in Oostenrijk.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de exposities:
Benodigdheden opgestuurd
Update
Uitnodiging ontvangen