Foto Merel (0121) nog eens in schijnwerpers op ViewBug

Model: Merel
Visagist: Devid Roodenburg

Het ViewBug team houdt blijkbaar van deze foto want vandaag trof ik in de e-mail een berichtje van ViewBug aan met als onderwerp: “Seriously, save some spotlight for your fellow photographers.”

 logo-viewbug

Well StudioTjeerd, you must get tired of hearing it, but your photography is incredible. So incredible in fact, that once again one of your images has been hand-picked to be featured on the ViewBug Wall.

This is an honor that most ViewBug members never receive, but it’s now happened to you an astounding 3+ times! (Honestly, we stopped counting at three.) To keep your photo page clean, we are not adding a duplicated Feature Award : )

Congrats on the exceptional image, and thanks for sharing your creativity with the ViewBug community!

See which image was featured.

Cheers!
The ViewBug Team

Na het aanklikken van de link, bleek dat het om bovenstaande foto van Merels 1e fotoshoot gaat en deze bleek inderdaad in juni, juli en augustus van dit jaar ook al uitgekozen te zijn.
Zoals in de mail al wordt gezegd, komt er niet een extra award bij de foto (op zich wel jammer).

In de e-mail wordt aangegeven dat het om een zeldzame/uitzonderlijke eer gaat en in zekere zin is dat ook zo gezien het feit dat er zo’n 6 miljoen fotografen actief zijn op de website van ViewBug met een veelvoud hiervan aan foto’s die worden geüpload.

Bekijk Merel (0121) voor de Palmares en reacties op de foto.