Hoge score foto Claartje (1402) op 500px: 95,9!

Claartje in een fashionfoto.
Opnieuw is een foto op de fotocommunity 500px erg hoog gewaardeerd, dit keer met een score van 95,9.

Daarmee is de foto in één klap terecht gekomen op een gedeelde veertiende plaats van alle foto’s die Studio Tjeerd heeft geüpload naar 500px  en op de tweede plaats van de voorlopig beste foto’s van 2015 bij 500px (zie hiervoor ook het portfolio van Studio Tjeerd).

In de dagelijkse top behaalde de foto een top-70 notering (72e plaats), is ruim 1600 keer aangeklikt, kreeg 106 likes en 37 favorites.


Palmares
500 px Score: 95,9 (2 maart 2015)

Reacties op de foto:

I love the sense of movement within the image; likewise the expression and vibrant colours!

Doug Ross
Schotland

The flaring out of the dress (caused by the motion) really creates a wonderful geometry and composition within the frame – a fairly strong diagonal that contrasts the vertical of the model. That and the triangle caused by the motion of the lower part of the dress make this an awesome frame!! As always, your lighting looks fantastic and even while twirling the model has a great expression as she confronts the camera. Wow! Really great photography here!

Harry Gordon Bisel
Verenigde Staten