Word Wide Art Magazine: 4 publicaties in het vooruitzicht

Nog meer nieuws van het publicatiefront: in elk van de aankomende vier online publicaties van World Wide Art Magazine is een plekje gereserveerd voor twee foto’s van Studio Tjeerd!

Het World Wide Art Magazine is een online tijdschrift dat wordt uitgebracht door dezelfde organisatie van de World Wide Art Books.
Zij zijn tevens organisator en beheerder/curator van de online website ArtaVita die wedstrijden voor hedendaagse kunst organiseert en waaraan Studio Tjeerd al regelmatig aan heeft meegedaan.

In dat opzicht dus niet verwonderlijk dat ik van deze organisatie vaak de vraag (lees: e-mail) krijg om óf in het World Wide Art Book óf in het World Wide Art Magazine foto’s te publiceren.

Al eerder deze maand kreeg ik opnieuw een verzoek om tegen sterk gereduceerde prijs foto’s te publiceren in het World Wide Art Magazine. Hoewel steeds in het achterhoofd (het inschrijvingsformulier stond op mijn computer steevast op mijn bureaublad) had ik daar nog niet op gereageerd.
Simpele reden: te weinig nieuw materiaal om te laten publiceren. Natuurlijk heb ik meer dan genoeg foto’s die een plaatsje zouden kunnen krijgen in het magazine, maar ik wilde niet steeds dezelfde foto’s gebruiken.
Via het inschrijfformulier moet je echter wel aangeven welke foto’s er in het tijdschrift moeten komen.
Ziehier het dilemma.

Vanavond heb ik, vlak voor de deadline, contact gezocht met de curator van dit tijdschrift, met de vraag of ik ook een optie kon nemen op de aankomende publicaties, waarbij de foto’s op een later moment aangeleverd kunnen worden, zodat er nog tijd en ruimte is om ook nieuw materiaal aan te leveren.

Vrij snel daarna kwam het antwoord terug dat dit mogelijk is, natuurlijk na eerst betaald te hebben.
Daarna was het heel snel geregeld (ook al natuurlijk omdat we al vaker zaken gedaan hebben).

In de volgende uitgaven (issues) zullen per uitgave, volgens de curator, twee foto’s geplaatst worden:
For Issue 6 we need the images until the end of March
For issue 7 until July 30
For issue 8 until November 30 and for
Issue 9 until the end of March 2022

Een idee van hoe het online tijdschrift er uit ziet, is hier (laatste uitgave) te bekijken.

Nu dus nog wel nieuw materiaal maken.
Mocht je dit lezen en denken: “Hé, dat is wel wat voor mij!” of je kent iemand die dit leuk zou vinden , neem dan via het contactformulier contact met mij op. We kunnen dan kijken wat de mogelijkheden zijn.