Plannen voor bezoek M.A.D.S. gallery, Milaan (4)

Vandaag de bevestiging vanuit Milaan ontvangen dat we, Catinca, Resa en hun ouders, in het 3e weekend van maart welkom zijn in de galerie. Maar er is meer…

In de e-mail geeft Alessandra aan dat ze het erg druk heeft met van alles en nog wat, maar ook:
I have already scheduled your arrival for the data indicated and we will be more than happy to welcome you!
If something will change, of course, without problems, inform me.

Ik had Alessandra ook nog gevraagd hoe het zat met de M.A.D.S. Critics Award die ik medio januari in ontvangst mocht nemen, als ik hiervoor verlof had kunnen krijgen. Mijn vraag was of de trofee die daar bij hoort alleen voor de galerie is, bij wijze van plaquette aan de muur of dat de andere kunstenaars deze tijdens de vernissage hebben gekregen. En als dat laatste het geval was, hoe ik dan mijn Award in bezit kan krijgen.

Nu het er op lijkt dat er wordt afgereisd naar Milaan, wist Alessandra in dezelfde e-mail me het volgende te vertellen:
The award is in location waiting for you, you will receive it of course, and in March I will be happy to give it by my hands to you!

Hoe fantastisch is het dat ik, met wat vertraging, de award in Milaan in ontvangst mag nemen, maar, misschien nog wel belangrijker voor me, dat de modellen aan wie ik dit onder andere te danken heb, daarbij ook aanwezig kunnen zijn!

Nu moeten we dus nog gaan kijken naar de reis- en verblijfsaccommodatie. Aangezien het meer dan vijftien jaar geleden is dat ik een reis naar het buitenland heb gemaakt, wordt dit ook nog een spannende aangelegenheid voor me.
Gelukkig weten de ouders van Catinca en Resa daar veel meer van af en kan ik daar mijn lichtje gaan opsteken.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over mogelijk bezoek Milaan:
Plannen voor bezoek aan galerie (3)
Plannen voor bezoek aan galerie (2)
Plannen voor bezoek aan galerie

Eerdere berichten over de samenwerking met M.A.D.S. Gallery
(te starten met onderstaande link):
Vijf foto’s in permanente expositie