Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tarieven

Basis fotoshoot voor één model:
Duur: 2 uur
Kleding: 2 à 3 sets
Foto’s: 5 bewerkte foto’s (high end retouching inbegrepen).
Kosten: vraag naar de prijs via het contactformulier.

Uitgebreide fotoshoot voor één model:
Duur: 4 uur
Kleding: maximaal 5 sets
Foto’s: 10 bewerkte foto’s (high end retouching inbegrepen).
Kosten: vraag naar de prijs via het contactformulier.

TFP/TFCD (gratis):
Tevens bestaat de mogelijkheid voor een TFP/TFCD-fotoshoot. De afkorting staat voor Time for Print/Time for CD: alle partijen werken kosteloos mee aan de fotoshoot.
Dit type shoot is vooral bedoeld om dingen uit te proberen. Dat geldt zowel voor de fotograaf en de visagist(e) (als deze daarbij aanwezig is). Er is geen tijdslimiet aan de shoot. Het aantal foto’s kan variëren.
Voor meer informatie over TFP/TFCD fotoshoot kan het contactformulier gebruikt worden.

Annuleren:
Bij annuleren uiterlijk twee dagen voor de fotoshoot wordt een nieuwe afspraak gemaakt; hieraan zijn geen extra kosten verbonden.
Bij annuleren één dag voor of op de dag van de fotoshoot zelf, kan ook een nieuwe afspraak worden gemaakt, maar dient opnieuw vooraf het bedrag behorende bij de fotoshoot te worden betaald.

Extra’s:
Als extra’s kan er bij de fotoshoot een visagist(e) aanwezig zijn. Ook kunnen er één of meer afdrukken op professioneel fotopapier worden gemaakt en kan er een fotovideo worden gemaakt (alleen bij de uitgebreide fotoshoot). Tevens bestaat de mogelijkheid tot een duo fotoshoot.
Voor meer informatie over de extra’s en bijkomende kosten kan het contactformulier gebruikt worden.

Shine for me and I'll shine for you

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error: Deze inhoud is beschermd.