Over Studio Tjeerd

Studio Tjeerd is nog volop in ontwikkeling en heeft nog geen vaste fotostudioruimte tot de beschikking. Dat betekent dat de fotoshoots altijd op de thuislocatie van het model plaatsvinden door gebruik te maken van een mobiele fotostudio.
Studio Tjeerd opereert veelal in de omgeving van Almere.

Studio Tjeerd richt zich vooral op portretfotografie met nadruk op beautyfotografie en is daarom bij uitstek een goede partner voor (beginnende) modellen die een eigen portfolio op willen bouwen.

Studio Tjeerd onderscheidt zich van andere studio’s door op de thuislocatie de fotoshoots te doen.
Het heeft als grootste voordeel dat het model in een voor hem/haar veilige en vertrouwde omgeving wordt gefotografeerd. Tevens is het nu ook heel makkelijk om, wanneer dat nodig is, snel van kleding te kunnen wisselen.

Voor Studio Tjeerd zijn vertrouwen en veiligheid zeer belangrijk, iets dat is meegenomen vanuit de onderwijswereld waar Studio Tjeerd in feite is begonnen (zie hiervoor ook de bio).

Studio Tjeerd krijgt veel waardering op de websites waar de foto’s worden geplaatst (zie hiervoor ook de blogpagina).
Daarnaast schrijft Studio Tjeerd zich regelmatig in met foto’s bij fotowedstrijden. Hiermee heeft Studio Tjeerd enkele prijzen in de wacht weten te slepen waaronder een digitale expositie in Musée du Louvre in Parijs (juli 2015).

Nog vragen of opmerkingen? Vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier.

Shine for me and I'll shine for you

error: Deze inhoud is beschermd.