Printer weer zo goed als nieuw

Mijn printer, de Epson Photo Stylus R3000, die in reparatie was, is weer gerepareerd en dat is eerder dan was verwacht.
Gisteren kreeg ik een berichtje van de servicedienst van Camera Nu dat de reparatie was afgerond.

Opnieuw bewijst Camera Nu dat ze heel klantgericht en – vriendelijk zijn, want in hetzelfde berichtje kwam het voorstel om de printer bij mij thuis af te leveren met de koerier, omdat ze toch langs Lelystad kwamen.

Dat noem ik toch echt wel een stukje service en vooral ook meedenken. Anders had ik naar Urk gemoeten om de printer op te halen.

De afspraak was gemaakt dat de printer rond 15.15 uur zou worden bezorgd en, zoals dat vaker is met afspraken met koeriers, werd dat later. Maar om kwart over vier werd er aan de deur gebeld en daar stond de koerier met mijn printer.

De printkop is schoongemaakt en de oude inktpatronen vervangen door nieuwe, zoals ze ook bij nieuwe printers worden verkocht, dus niet volledig vol.

De oude inktpatronen werden in een plastic zakje er bij gevoegd zodat ik die op een later moment alsnog kan gebruiken.

Vandaag ook de eerste afdruk gemaakt met de printer en de afdruk ziet er weer uit alsof de printer gloednieuw is. De reparatie heeft dus duidelijk nut gehad.

Op naar de volgende prints!