Zes foto’s ingestuurd voor Art Takes SoHo

Naar aanleiding van een persoonlijke uitnodiging (private invite) die ik van de organisatie van See|Me had ontvangen om deel te nemen aan de wedstrijd Art Takes SoHo, vandaag zes foto’s ingestuurd.


See|Me  heeft me de eerste internationale publiciteit gebracht met een expositie van één foto in het Louvre in Parijs en mijn eerste publicatie.

Gisteren ontving ik een private invite om deel te nemen aan de wedstrijd Art Takes Soho en werd ik ook geattendeerd op de mogelijkheid om lid te worden van de organisatie See | Me. Dat laatste is inmiddels gebeurd.

Het uitzoeken van de foto’s (er mocht tot een zestal foto’s worden ingediend voor de wedstrijd) kostte de nodige hoofdbrekens, want welke foto’s stuur je in? Gelukkig was er al wat voorwerk gedaan voor de 36 uurs digitale expositie in Milaan en uit deze beelden zijn de zes foto’s gehaald die zijn ingestuurd.

Hieronder zijn de foto’s die zijn ingezonden in willekeurige volgorde te bekijken.

« 1 van 6 »

Eerdere berichten over deze wedstrijd:
StudioTjeerd wordt lid van See | Me
Private invite ontvangen