StudioTjeerd wordt lid van See Me

Gisteren trof ik in een e-mail een persoonlijke uitnodiging aan van See | Me om deel te nemen aan de wedstrijd Art Takes SoHo, met daarbij ook de mogelijkheid om lid te worden van See | Me.

Na een kleine overweging is besloten om StudioTjeerd lid te laten worden van deze organisatie. Reden is onder andere dat er door het jaar heen meerdere wedstrijden worden georganiseerd, waarbij het inschrijfgeld door lid te worden, hiermee meteen betaald is. Er zijn gedurende het jaar zeven wedstrijden in de regio New York:
New York City  ~  Armory Week  ~  March
New York City  ~  Art Takes Time Square  ~  June
Aspen, Colorado  ~ Food & Wine ~  June
New York City ~ The Solo Show ~  August
New York City  ~ Art Takes SoHo  ~  September
Location TBA ~ October
Art Basel Miami  ~  December

Niet alle wedstrijden zijn even geschikt om aan deel te nemen met het soort fotografie dat StudioTjeerd doet, maar het inschrijfgeld heeft zich in feite al terug verdiend wanneer er aan meer dan drie wedstrijden wordt meegedaan.

Daarnaast kan See | Me het werk van StudioTjeerd onder de aandacht brengen van een breed publiek via de social media (meer dan 400.000 volgers), nieuwsbrieven (meer dan 750.000 abonnees) en vanzelfsprekend via de eigen website.

Verder hoort bij het lidmaatschap onder andere de mogelijkheid om werk te verkopen en als laatste wordt het werk in één van de vier kwartaal catalogi gepubliceerd.

Genoeg redenen om lid te worden dus!

Eerdere berichten over See | Me:
Private invite ontvangen