Locatie digitale expositie filmfestival Venetië (Italië) bekend

In de laatste blog over de digitale expositie tijdens het filmfestival in Venetië was nog niet bekend wat de locatie was. In de e-mail vandaag wordt hier duidelijkheid over gegeven. En ook nog een extraatje?

Het extraatje zit hem in het feit dat de expositie nog een vervolg krijgt in het Italiaanse Treviso (een plaats op een half uurtje rijden van Venetië) waar al eerder een digitale expositie is geweest.

Dit blijkt uit de e-mail van Mara Campaner, de curator en galeriehoudster van Associazione Culturale “Sei l’Arte”:

Dear Tjeerd,

attached is the invitation of the video exhibition of the Woman exhibition in Venice and Treviso.

Inauguration of the exhibition on 30th August 2018 at 11.30 am in the Veneto Region Events Room at the Excelsior Hotel for the presentation of the catalog and at 3.00 pm at the Hugo Pratt Library and Cultural Center.

De expositie met als thema “Woman” begint op 28 augustus en duurt tot en met 11 september. De locatie is de Hugo Pratt Library and Cultural Center gevestigd op het Lido eiland in Venetië. Hugo Pratt was overigens een striptekenaar waarnaar het centrum vernoemd is.

Hugo Pratt Library

De vernissage is op donderdag 30 augustus in het Excelsior Hotel voor de presentatie van de catologus en op diezelfde dag om 15.00 uur in de Hugo Pratt Bibliotheek.

Daarna krijgt dezelfde expositie een vervolg in Treviso van 15 tot en met 27 september, zoals ook op het affiche te zien is.

Meer informatie over het filmfestival is natuurlijk te vinden op de website.

Wordt vervolgd.

Eerdere berichten over de expositie:
Digitale expositie is rond
Benodigdheden opgestuurd
Aanvulling update
Update
Uitnodiging ontvangen