“Global Art Awards 2018”: tussenstand

Een foto van Catinca is genomineerd voor The Global Art Awards 2018, waarvoor tot en met 31 augustus 2018 gestemd kan. De Awards worden in november uitgereikt in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Een tussenstand.

Om maar met de deur in huis te vallen: op het moment van schrijven heeft onderstaande foto ruim 1900 stemmen binnen gehaald!!! De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dit boven verwachting is (en dat is een understatement).

Stemmen kan dus nog tot en met 31 augustus door op onderstaande afbeelding/logo te klikken. Catinca, haar moeder en ik zijn u daarvoor zeer erkentelijk! En voor degenen die al gestemd hebben: onze dank is groot!

De foto die voor The Global Art Awards 2018 genomineerd is, is er een van Catinca’s eerste fotoshoot van een maand geleden. Van de 18 categorieën die er zijn, is gekozen voor de categorie Photography.

De Awards zijn min of meer publieksprijzen, omdat er door het publiek gestemd kan worden. Er is echter ook een professionele jury van The Middle East Art Collectors Association (MEACA). De 100 inzendingen waarop het meest is gestemd worden de finalisten en daaruit zullen uiteindelijk de Awards komen. Het is dus duidelijk dat elke stem in dit proces telt.

Een snelle check leert dat het aantal stemmen op dit moment goed is voor een top 15 notering en is dus nu ruimschoots voldoende voor een plek in de finale, maar er zijn nog drie weken te gaan en in die drie weken kan er natuurlijk nog veel veranderen.

De finalisten worden in september/oktober bekend gemaakt.

Eerdere berichten over The Global Art Awards 2018:
Stemmen kan beginnen
Foto ingezonden
Uitnodiging voor nominatie
Uitnodiging voor expositie