Open uitnodiging Amsterdam International Art Fair 2019 ontvangen

Vandaag trof ik in de e-mail een open uitnodiging voor de Amsterdam International Art Fair 2019 aan.

De Amsterdam International Art Fair wordt gehouden op 30 en 31 augustus 2019 in de Beurs van Berlage waar de vierde editie van het succesvolle evenement zal plaatsvinden.
Het is een internationale kunstbeurs die meer dan 150 exposanten presenteert uit de hele wereld.

Uit de e-mail:
Het evenement trekt onder andere galerijen aan, culturele instellingen, kunstcritici en natuurlijk veel verzamelaars. Tijdens de fair worden er meer dan 3.000 kunstwerken tentoongesteld voor de verkoop. Dit is dan ook een uitstekende gelegenheid om zich in een rijke collectie van de wereldwijde kunst te verwonderen als investeerder, dealer, bewonderaar of als koper.

Een fantastische mix van talentvolle kunstenaars gepresenteerd door internationale galerijen vanuit meer dan 30 landen die zullen worden tentoongesteld in de prachtige centraal gelegen Beurs van Berlage – Amsterdam.

De Art Fair tijdens een eerdere editie.

De ins- en outs zal ik nog moeten bekijken en ook de daarbij gepaard gaande kosten. Mocht het tot een expositie komen op de kunstbeurs, dan zou het de tweede grote kunstbeurs kunnen zijn waar ik volgend jaar bij aanwezig kan zijn. De andere grote kunstbeurs is volgend jaar oktober in Florence, Italië, waarover ik al eerder berichtte.

Het verschil met deze uitnodiging ten opzichte van de uitnodiging van de Florence Biennale 2019 is dat ik voor laatstgenoemde een persoonlijke uitnodiging heb ontvangen van de voorzitter en het in dit geval om een open uitnodiging gaat.

De hoofdsponsor van het evenement is The Washington Post. Het evenement zal volgend jaar gratis toegankelijk zijn.