Foto ingestuurd voor Malamegi Lab.10 Art Contest

Na een aantal keer een e-mail te hebben ontvangen voor deelname aan Malamegi Lab.10 Art Contest, vandaag vlak voor de deadline een foto ingestuurd.

In januari 2017 was al een keer eerder deelgenomen aan de 7e editie van de wedstrijd, waarbij een foto van Claartje was ingestuurd en niet in de prijzen was gevallen.
Dit jaar een nieuwe poging met een foto van Pien.

De organiserende partij is Malamegi Lab en op hun website is het volgende te lezen over de wedstrijd:

Lab.10 art contest is a call for submissions open to all kind of artists. Works allowed in the art competition are: drawings, paintings, sculptures, photographs, graphics, mix media and video. A great opportunity for the artists, which can win a cash prize, have the opportunity to exhibit the artworks in September 2018 and much more.

De te winnen prijzen zijn op z’n zachtst gezegd interessant, te weten:

  1. Een gezamenlijke expositie voor de 12 finalisten in september 2018.
  2. Van de 12 finalisten zal 1 finalist door middel van loterij worden uitgekozen om samen te gaan werken met Malamegi. De kunstenaar wordt in de gelegenheid gesteld een collectie te ontwikkelen die vervolgens door Malamegi wordt geadverteerd en aan alle kopers in het commerciële netwerk van Malamegi wordt gepresenteerd.
  3. Aan het einde van de gezamenlijke expositie van 12 finalisten wordt aan 1 van de finalisten een geldbedrag van €1000 toegekend. De onderscheiding wordt uitgeloofd gebaseerd op kwaliteit en originaliteit van het kunstwerk. Het kunstwerk blijft eigendom van de kunstenaar.
  4. Een monografisch boek zal worden opgedragen aan één van de finalisten.
    De monografie zal worden samengesteld door de curatoren van Malamegi Lab en zal worden gedrukt en gedistribueerd op kosten van Malamegi Lab.

De ingezonden foto is, zoals gezegd, er een van Pien.

Geselecteerde finalisten worden dinsdag 3 juli 2018 op de hoogte gebracht.

Voor de volledigheid bij deze ook nog de website van Malamegi Lab.

Bekijk Pien (0603-3) voor de Palmares en reacties op de foto.