Vandaag is de laatste dag van digitale expositie Treviso, Italië

Aan alle dingen komt een eind en dus ook aan de digitale expositie in Treviso.

Vandaag gaat de laatste dag in van de digitale expositie in de Barchessa Villa Quaglia in Treviso, Italië. De expositie heeft op de kop af precies 20 dagen geduurd, waarbij de laatste week een eigenlijk een cadeautje was, omdat in eerste instantie de expositie tot en met 23 mei zou duren.

De mogelijkheid om via Sei l’Arte een fysieke – en mijn eerste – solo-expositie te doen in Petritoli (Italië) van 7 tot en met 29 juli, gaat helaas wegens de kosten die hiermee gepaard zouden gaan niet door.

Eerdere berichten over de expositie:
Expositie met week verlengd
Start digitale expositie
Digitale expositie een feit
Digitale expositie Oostenrijk krijgt vervolg