Persoonlijke uitnodiging Rosso Cinabro galerie Rome ontvangen

Het is de laatste tijd veel Italië wat de klok slaat. Opnieuw ontving ik een e-mail uit Italië, dit keer met een persoonlijke uitnodiging voor een eventuele expositie in de Rosso Cinabro Gallery in Rome.  En op het eerste gezicht ziet dat er veelbelovend uit.

Het is de tweede keer dat ik benaderd ben voor iets wat zich in Rome afspeelt. De eerste keer was voor de International Art Expo Rome, in de zomer van 2016. Dit was een open uitnodiging en is uiteindelijk afgeketst omdat er te weinig tijd was om allerlei zaken te regelen.

Deze keer gaat het om een persoonlijke uitnodiging van de galeriehoudster en curator van de Rosso Cinabro Gallery in Rome.
Er wordt nadrukkelijk gevraagd om de inhoud van de e-mail niet openbaar te maken. Wel kan er natuurlijk iets worden gezegd over algemene zaken en dingen die sowieso op internet te vinden zijn.

De curator is me op het spoor gekomen door de publicatie in de Contemporary Art Curator Magazine en dankzij de link op die website bij het portfolio van Studio Tjeerd terecht gekomen.

De curator biedt de mogelijkheid om een aantal maanden (van twee maanden tot een volledig jaar) werk ten toon te stellen in de galerie, die in het historische centrum van Rome gelegen is, vlak bij de Villa Borghese en de Macro (één van de meest belangrijke musea voor moderne kunst in Rome).
De galerie wordt regelmatig bezocht door kunstliefhebbers die op zoek zijn naar originele kunst.

De galerie behoorde in 2014 tot de tien meest invloedrijke galerieën in Rome.

De verdere ins en outs moet ik nog lezen (er is een lijvig PDF-bestand meegestuurd). Ik heb de curator in ieder geval laten weten dat ik de e-mail ontvangen heb en dat ik op een later moment terug zal komen op de inhoud van de e-mail en het voorstel dat mij is gedaan.

Kortom: wordt vervolgd! Zeker ook met meer achtergrondinformatie.