Vooraankondiging fotoboek Musee du Louvre, Parijs

Degenen die Studio Tjeerd al wat langer volgen, weten dat op 13 juli jongstleden een foto is geëxposeerd in Musee du Louvre in Parijs en dat daar ook officieel bewijs van is.

In datzelfde blogbericht werd ook al vermeld dat er een fotoboek zou gaan komen en eergisteren kreeg ik een e-mail van de organisatie van The Fifth Annual Exposure Photography Award, met daarin een sneakpreview van hoe het boek er uit gaat zien (helaas mag de link (nog) niet gedeeld worden).

Onderstaand de tekst uit de e-mail:

Tjeerd Doosje,
Your book is here.
The Portraiture Collection
hardcover book is now availablebook_hands0
For the past few weeks, our designers have been hard at work (14 hour days!) compiling the hardcover print edition of the Portraiture Collection. Now the book is here… and it looks fantastic! We are thrilled to have your photography as part of this permanent archive.
 book_hands1

Your photography holds power. This archival book, featuring your work as part of the Portraiture Collection, is a testament to the power of images.
The photographs of the Exposure Award have now been viewed by more than 7.5 million photography enthusiasts from the Louvre Museum in Paris to all countries across the globe.
The photographs within the Portraiture Collection, represent an important part of a global creative dialog. It’s an honor to present your work within this book and to the world as part of the Fifth Annual Exposure Award.
When the book goes on sale to the public, the $78 cover price includes a donation to our charity partner Pencils of Promise. Pencils of Promise is a 501c-3 charity building schools in the developing world. Each book sold at full price will send one child in Ghana to a school being built from the contributions by SeeMe and the community!Ghana_Education

It’s been a lot of work, but also a great pleasure for our small team here to organize the events and books around the Exposure Award. It’s been an honor to have your work included in this collection. Thank you for being a part of this project, sharing your vision with us and with the world.

 

Sincerely,
william_beauty_signature
William Etundi Jr.
Founder of SeeMe

Het doet me goed dat een deel van de opbrengst van de fotoboeken naar een organisatie die het onderwijs in (arme) landen op poten wil zetten of zoals Pencils of Promise het zelf omschrijft:

We believe every child should have access to quality education. We create schools, programs and global communities around the common goal of education for all.