Foto’s geëxposeerd in het Louvre, Parijs?

Het begint er heel sterk op te lijken dat de foto’s die zijn ingestuurd voor The Fifth Annual Exposure Photography Award, op 13 juli aanstaande, digitaal worden geëxposeerd in het Louvre in Parijs. Dit tezamen met een flink aantal andere deelnemende fotografen.
Alleen het idee al!

Het is mij nog niet helemaal duidelijk waar de expositie precies zal zijn: men heeft het over “the reception” wat de receptie bij de kassa kan betekenen.

Uit de mail van de organisatie:

Thank you for sharing your work for consideration for the Exposure Award. Your entry makes you eligible for all awards including the grand prize Exposure Award, the people’s choice Vox Populi award and other special awards we will be announcing throughout the competition.

You have until Midnight, June 5 to earn votes on your Exposure profile.

Because you upgraded your submission, you will be automatically included in the digital display at the Louvre! Your vote count will also have no effect on the formal judging by our jury panel which is based solely on the merit of your photography.

You are also eligible for the $1,500 Vox Populi cash award for the photographer earning the most votes. Top vote getters will also get special features both online and in the Exposure Award book.

Hoe dan ook: om meer in de picture (what’s in a name) te komen, heb ik nog de nodige support nodig. Er wordt als  minimum eis gesteld dat 100 mensen moeten stemmen en óók dat 100 mensen een originele reactie schrijven om in aanmerking te komen voor de Vox Populi Prize. De teller staat nu respectievelijk op 29 en 3.

Elke stem is dus  waardevol en dat kan op The Fifth Annual Exposure Photography Award. Stemmen kan tot en met 5 juni aanstaande. Delen mag!
Bij voorbaat hartelijk dank!