Pennen Wacom tekentablet binnen gekomen

Het heeft even geduurd en wat voeten in de aarde gehad (zie ook mijn blog van 5 januari) maar vandaag zijn dan toch de langverwachte pennen binnen gekomen.
Het aflevertijdstip zou liggen tussen 14.30 uur en 17.30 uur volgens GLS en met de oren gespitst was ik vanaf 14.45 uur aan het werk achter de computer.
Om 17.30 uur maar eens gekeken op de website om informatie over de zending te bekijken. Tot mijn grote verbazing was het pakketje al afgeleverd en getekend door “HOUTHOK”. Nu ken ik niet al mijn buren bij de achternaam, maar van de familie Houthok had ik nog nooit gehoord.

In mijn brievenbus trof ik een papiertje aan (tijdstempel 14.27 uur)  met de aantekening dat het pakketje te vinden was in mijn houthok en jawel: daar lag het!
Het kan aan mij liggen, maar ik vind dit toch wel een vreemde manier van afleveren.

Natuurlijk direct de pennen uitgeprobeerd, voor het geval dat. En beide pennen werken helemaal naar  behoren. Tenzij het tablet het zelf begeeft kan Studio Tjeerd voorlopig weer even vooruit met het bewerken van foto’s.