Succesvolle fotoshoot

Een succesvolle fotoshoot met Claartje en buiten dat ook nog eens erg gezellig.
We hebben heel erg veel gedaan, ook voor de promotie voor Studio Tjeerd: Claartje was bereid heel veel foto’s te laten maken met een T-shirt met het logo van Studio Tjeerd erop wat ik echt top vond.

Daarnaast had Claartje weer een aantal leuke attributen aangeschaft voor Studio Tjeerd, die we lang niet allemaal hebben gebruikt. Misschien dan voor morgen.

Eigenlijk vandaag ook een eerste echte opdracht gekregen: een foto maken van Claartje en haar zus Pien die uiteindelijk in de keuken van Claartjes en Piens ouders moet komen te hangen. Erg leuk om te doen en ook weer een uitdaging!

De vader van Claartje heeft een aantal BTS (Behind the Scenes) foto’s gemaakt die ik weer kan gaan gebruiken voor de website. Met dank!

En last but not least wilde Pien ook een fotoshoot. Claartje was zo aardig om haar zus dat toe te staan. Kortom: eigenlijk twee fotoshoots in één.

De camera is flink getest en van wat ik nu zo snel kan zien zijn de foto’s echt fantastisch qua kwaliteit. Nu natuurlijk nog alle foto’s uitzoeken en bewerken.

Morgen opnieuw een fotoshoot met Claartje: dat wordt de 10e keer, dus een lustrum.